genti-dama.com

De foto's en een samenvatting van de spar omloop van het hageland staan nu op onze site.

De deelnemerslijst van de spar omloop van het hageland vind je vanaf nu op onze site.

Klik hier om hem te raadplegen.

Vanaf heden zal onze wedstrijd gedoopt worden als " SPAR Omloop van het Hageland, 8ste editie"

en willen wij hierlangs onze hoofdsponsor bedanken voor zijn ondersteuning!

SPAR Tielt-Winge

 

De kogel is door de kerk: Cycling Team Tilt vzw heeft schitterend nieuws gekregen van de internationale wielerbond. De Omloop van het Hageland voor dames wordt door de UCI gepromoveerd naar de op één na hoogste categorie van het vrouwenwielrennen op internationaal niveau: 1.1. Dat wil meteen zeggen dat de wereldtop van de koersende vrouwen naar het Hageland komt afgezakt eind februari.
“We hebben van de UCI onze wedstrijd wel een weekje moeten vooruit schuiven op de internationale wielerkalender: van begin maart naar 28 februari 2016. Maar dat betekent ook dat onze Omloop van het Hageland in het openingsweekend van het Europese UCI-circuit valt. Onze koers valt samen met het openingsweekend van het nieuwe wielerseizoen hier in België. De achtste editie van de Omloop van het Hageland valt nu precies één week voor de eerste Wereldbekerwedstrijd voor Dames-elites in Italië. De toppers zullen wat graag naar Tielt komen voor een laatste serieuze test”
Nog dit: de wedstrijd wordt integraal en rechtstreeks uitgezonden op een groot scherm aan de aankomstlijn en wordt ook tegelijk rechtstreeks uitgezonden via een livestream op het internet. Een samenvatting zal daarna herhaaldelijk getoond worden op het Telenet kanaal Sport40.